ΓΟΥΝΑΡΗ 178 & ΜΥΚΗΝΩΝ 19 ΓΛΥΦΑΔΑ
Δευτ - Tετ - Παρ : 09:00 - 11:00Δευτ - Παρ : 16:00 - 22:00

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Οι πολεμικές τέχνες είναι περισσότερο γνωστές για την ιδιότητα τους να αυξάνουν την ικανότητα της μάχης σε κάθε άνθρωπο. Εξάλλου, αυτό δεν βλέπουμε στα φιλμ και τις ταινίες, τον «καλό» μαχητή να δέρνει τον «κακό»; Παρόλα αυτά, αυτές οι ικανότητες αυτές δεν χρησιμοποιούνται μόνο για μάχη.«Το κάνω αυτό για να μην χρειαστεί να παλέψω…»

ΕΠΙΓΝΩΣΗ

Για τα παιδιά που πέφτουν θύματα από τραμπούκους. ή κατοικούν σε γειτονιές όπου η βία είναι πολύ συνηθισμένη, η ικανότητα να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους, τους επιτρέπει να είναι ήρεμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους πάνω σε κάποιον. Η επίγνωση τους και η ισχυρή παρουσία τους απωθούν την βία. Στην ουσία, κατανοώντας το επίπεδο της δύναμης πού κατέχουν, μπορούν να επιτύχουν τους σκοπούς τους χρησιμοποιώντας λιγότερη δύναμη.

ΓΝΩΣΗ

Ο καλύτερος τρόπος για να νικήσεις είναι να μην χρειαστεί vα αγωνιστείς.Για παράδειγμα, το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν στις πολεμικές τέχνες είναι πως vα αποφεύγουν τον τραυματισμό σε μία αντιπαράθεση – είτε αποκρούοντας μια γροθιά αποφεύγοντας ένα χτύπημα είτε ελέγχοντας μια κλωτσιά που έρχεται πριν προλάβει να αποκτήσει ταχύτητα και δύναμη. Τις περισσότερες φορές οι γνώστες των πολεμικών τεχνών δεν χρειάζεται να βλάψουν τον αντίπαλο τους. η γνώση τους να αποφεύγουν επιθέσεις τους κρατάει σε έλεγχο και αποτρέπει τον αντίπαλο.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ

Επίσης στην εξάσκηση των πολεμικών τεχνών περιλαμβάνεται και η μάθηση του πως προκαλείται μια επίθεση. Στην προπόνηση, οι μαθητές μαθαίνουν πως να καταλαβαίνουν ότι κάποιος πρόκειται να επιτεθεί μικρή μετακίνηση του βάρους στο «καλό» πόδι. ή κάποια αλλαγή στην ματιά και την συγκέντρωση του αντιπάλου. Αυτό στο δρόμο κάνει τα παιδιά να προσέχουν τους ξένους. Μαθαίνουν να αντιλαμβάνονται πιθανούς αντιπάλους και να αποφασίζουν τι είναι καλύτερο να πράξουν – ίσως είναι καλύτερα να πάνε στο αντίθετο πεζοδρόμιο παρά να περάσουν δίπλα από αυτό τον ύποπτο τύπο.

Αυτοσεβασμός

Ο αυτοσεβασμός βασίζεται στην αξία που δίνει κάθε άνθρωπος στον εαυτό του. Εάν ο μαθητής νιώθει ικανός και βέβαιος, τότε μπορεί να νιώσει σεβασμό προς τον εαυτό του. Οι πολεμικές τέχνες χτίζουν τον αυτοσεβασμό με την παροχή μικρών προκλήσεων που οδηγούν σε επιτυχία. Οι μαθητές διδάσκονται να υπερνικούν τις προκλήσεις τους μέσα από την προπόνηση
Πολλοί δάσκαλοι σημειώνουν ότι προτού να αρχίσουν, ήταν έντρομοι και κατάπληκτοι από τους φαινομενικά υπεράνθρωπους άθλους που οι δάσκαλοι του ήταν σε θέση να εκτελέσουν. Μετά όμως από μερικά χρόνια άσκησης έκαναν πράγματα που τους φαίνονταν αδύνατα. Οι προκλήσεις – όπως το σπάσιμο ενός ξύλου ή η εκτέλεση μιας δύσκολης τεχνικής – ξεπερνιούνται και οι μαθητές αισθάνονται ένα κύμα υπερηφάνειας για τις δυνατότητες τους. Κατά συνέπεια, αισθάνονται ικανοί και ζωντανοί.

Ελάτε να Γνωριστούμε

Zen Fighters

.Η σχολή μας περιλαμβάνει άνετους , φωτεινούς , κλιματιζόμενους και ιδιαίτερα φροντισμένους χώρους. Επιλέξαμε σύγχρονο και ειδικευμένο εξοπλισμό, για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των αθλούμενων και στελεχώσαμε το ανθρώπινο δυναμικό του ZEN FIGHTERS με έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή : 09.00-11:00
Δευτέρα - Παρασκευή: 16.00-22:00

Contacts

ΓΟΥΝΑΡΗ 178 & ΜΥΚΗΝΩΝ 19 ΓΛΥΦΑΔΑ

Email: info@zenfighters.gr
Τηλέφωνο: 210 9609164