ΓΟΥΝΑΡΗ 178 & ΜΥΚΗΝΩΝ 19 ΓΛΥΦΑΔΑ
Δευτ - Tετ - Παρ : 09:00 - 11:00Δευτ - Παρ : 16:00 - 22:00

Eχουν περάσει ήδη αρκετά χρόνια από το 1990, τότε που είχαμε το όραμα και το όνειρο κάνοντας ατέλειωτες ώρες προπόνησης και σκληρής δουλείας μέσα σε σχολές και πραγματοποιώντας τεράστιες επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό ,να

φτάσουμε τελικά να δημιουργήσουμε μια σχολή πολεμικών τεχνών πάνω σε διεθνή πρότυπα και πάντα με την όρεξη και τη δίψα για εκπαίδευση των μαθητών μας και καθοδηγώντας τους με βάση την πολυετή πείρα μας στο σωστό μονοπάτι , στο μονοπάτι των επιτυχιών και της υγιείς άθλησης του σώματος και του νου.

 

Έτσι δημιουργήσαμε το ZEN FIGHTERS.Η σχολή μας περιλαμβάνει άνετους , φωτεινούς , κλιματιζόμενους και ιδιαίτερα φροντισμένους χώρους. Επιλέξαμε σύγχρονο και ειδικευμένο εξοπλισμό, για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των αθλούμενων και στελεχώσαμε το ανθρώπινο δυναμικό του ZEN FIGHTERS με έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους.

Δημιουργήσαμε προγράμματα που καλύπτουν όλες τις πιθανές απαιτήσεις. Που απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας , σε μεγαλύτερα μέλη της οικογενείας που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα γεροδεμένο κορμί και σε όσους επιθυμούν να κάνουν πρωταθλητισμό.
Με την πεποίθηση ότι το ZEN FIGHTERS είναι μια πρότυπη σχολή πολεμικών τεχνών , συνεχίζουμε με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους να παρέχουμε υπηρεσίες κορυφής, υπηρεσίες με στόχο πάντα την καλύτερη υγεία για εσάς και τα παιδία σας.

Zen Fighters

.Η σχολή μας περιλαμβάνει άνετους , φωτεινούς , κλιματιζόμενους και ιδιαίτερα φροντισμένους χώρους. Επιλέξαμε σύγχρονο και ειδικευμένο εξοπλισμό, για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των αθλούμενων και στελεχώσαμε το ανθρώπινο δυναμικό του ZEN FIGHTERS με έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή : 09.00-11:00
Δευτέρα - Παρασκευή: 16.00-22:00

Contacts

ΓΟΥΝΑΡΗ 178 & ΜΥΚΗΝΩΝ 19 ΓΛΥΦΑΔΑ

Email: info@zenfighters.gr
Τηλέφωνο: 210 9609164