Αυτοάμυνα

Το μάθημα της αυτοάμυνας είναι ένα σύστημα με μεγάλη χρησιμότητα και πολλές εφαρμογές στις γυναίκες. Οι μαθητές σε αυτό εξασκούνται σε ρεαλιστικά σενάρια και μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις και κινδύνους σε συνθήκες υψηλής πίεσης. Όταν κάποιος δεχθεί επίθεση βρίσκεται σε διαδικασία πανικού και αν δεν έχει μάθει να αντιδρά αυτόματα, μπορεί να παγώσει. Η αυτοάμυνα εξομοιώνει την πραγματικότητα, ώστε να είναι κάποιος συναισθηματικά και σωματικά έτοιμος κάθε στιγμή.Η γυναικεία αυτοάμυνα επίσης βοηθά στο να:
• Χτίσει τη αυτοπεποίθηση και την αντίληψή σου, ώστε να μπορείς να αποφύγεις μια επίθεση.
• Σου μάθει να αμύνεσαι ενάντια σε συχνές επιθέσεις που έχουν ως στόχο τις γυναίκες.
• Μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά τον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και καθημερινά αντικείμενα, ώστε να μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου όταν αυτό χρειαστεί.
• Σου διδάξει τεχνικές που αποδεδειγμένα λειτουργούν κάτω από συνθήκες πίεσης και να σου μάθει να αντιμετωπίζεις τον πανικό.

Zen Fighters

.Η σχολή μας περιλαμβάνει άνετους , φωτεινούς , κλιματιζόμενους και ιδιαίτερα φροντισμένους χώρους. Επιλέξαμε σύγχρονο και ειδικευμένο εξοπλισμό, για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των αθλούμενων και στελεχώσαμε το ανθρώπινο δυναμικό του ZEN FIGHTERS με έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή : 09.00-11:00
Δευτέρα - Παρασκευή: 16.00-22:00

Contacts

ΓΟΥΝΑΡΗ 178 & ΜΥΚΗΝΩΝ 19 ΓΛΥΦΑΔΑ

Email: info@zenfighters.gr
Τηλέφωνο: 210 9609164